Καλώς ορίσατε στο εστιατόριο Κυκλάδες


image

image

image

image

image

image

Στο εστιατόριο "Κυκλάδες" (ιδιοκτήτης: Νίκος Βενάκης) θα βρείτε όλες τις παραδοσιακές συνταγές της Σίφνου, όπως μαστέλο.
Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, το γεύμα ή το δείπνο στην αυλή μας, ακριβώς μπροστά από την παραλία με τη μαγευτική θέα του Πλατύ Γιαλού !.

 MENU

Sifnos Restaurant

print

You can enjoy your breakfast, meal or dinner at our yard, right in front of the beach with the magnificent view of Platis Gialos bay!

Εστιατόριο Κυκλάδες στον Πλατύ Γιαλό

Εστιατόριο Κυκλάδες στον Πλατύ Γιαλό

Εστιατόριο Κυκλάδες στον Πλατύ Γιαλό Η Σίφνος είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις γευστικές συνταγές! Δεν είναι τυχαίο που ο «Τσελεμεντές», ο πιο διάσημος Έλληνας σεφ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σίφνο.

Πλατύς Γιαλός

Πλατύς Γιαλός

Πλατύς Γιαλός, η κοσμοπολίτικη παραλία της Σίφνου Το όνομα του τόπου προέρχεται από την τοπική λαλιά "Πλατύς Γιαλός" και σημαίνει ακρογιάλι που έχει σχετικά μεγάλο πλάτος, ευρύχωρη παραλία. Είναι μία από...

Πληροφορίες

Πληροφορίες

Εστιατόριο Ταβέρνα στη Σίφνο Στο κέντρο του Πλατύ Γιαλού βρίσκεται το εστιατόριο "Κυκλάδες".   Το εστιατόριο ιδρύθηκε το 1979 από αγροτική οικογένεια της Σίφνου, προκειμένου να διαθέτει τα αγ...